Tesugen

Läste Birgitta Rubins artikel Det myllrar kring Jockum Nordström i DN igår och gillade följande:

– När jag är i form kan hela golvet vara fullt. Då sätter leken i gång och jag bygger bilder. Det är absolut improvisation hela tiden, men jag känner när det bränner till. Det är som att få en fisk på kroken!

samt:

Sedan Jockum Nordströms internationella karriär tog fart har han inte haft mycket tid åt illustrationer och andra beställningsjobb. Nu måste han förbereda sig för höstens Istanbulbiennal och producera till en ny separatutställning hos David Zwirner [tydligen en framstående gallerist i New York] i vinter. Men det kräver ostörd tid, en möjlighet att sjunka in i det inre bildflödet.

– Baksidan av framgången är att jag blir störd. Och jag mår dåligt om jag inte får hålla på.

Det senare känner jag igen i mitt bloggande. Det blir lätt så att jag pendlar från att skriva mycket till att skriva mindre, och i de lägena blir jag lätt frustrerad.

The above was posted to my personal weblog on May 2, 2003. My name is Peter Lindberg and I am a thirtysomething software developer and dad living in Stockholm, Sweden. Here, you’ll find posts in English and Swedish about whatever happens to interest me for the moment.

Posted around the same time:

The seven most recent posts:

  1. Tesugen Replaced (October 7)
  2. My Year of MacBook Troubles (May 16)
  3. Tesugen Turns Five (March 21)
  4. Gustaf Nordenskiöld om keramik kontra kläddesign (December 10, 2006)
  5. Se till att ha två buffertar för oförutsedda utgifter (October 30, 2006)
  6. Bra tips för den som vill börja fondspara (October 7, 2006)
  7. Light-Hearted Parenting Tips (September 16, 2006)
Bloggtoppen.se