Tesugen

Hoppas att Bengt Klipspringers avhopp kan leda till en nytändning, åtminstone. Det känns åtminstone så när jag läser Eriks två postningar om detta.

Jag håller verkligen med Erik om omedelbarheten (vilket bevisas av de två postningarna): en fördel med detta medium är att det är tillåtet att posta saker som kanske inte är välstrukturerade och färdigkokta (i andra medier måste de lära sig att ge skenet av att de har allt uttänkt).

Utöver detta så tror jag vi behöver mer saker som syr ihop bloggosfären: en svensk Daypop/Blogdex, t.ex. – vilket förvisso är rätt meningslöst sålänge vi inte är fler; det kanske bara skulle betona sfärens litenhet? Det skulle behövas en framsida för hela bloggosfären, känner jag, som har snuttar av de senaste postningarna (dvs. inte bara rubrikerna som på Sweblogs.com).

När det gäller profiler så undrar jag varför inte Alexander Bard bloggar, som alltid verkar vilja ligga i framkanten?

The above was posted to my personal weblog on May 16, 2003. My name is Peter Lindberg and I am a thirtysomething software developer and dad living in Stockholm, Sweden. Here, you’ll find posts in English and Swedish about whatever happens to interest me for the moment.

Posted around the same time:

The seven most recent posts:

  1. Tesugen Replaced (October 7)
  2. My Year of MacBook Troubles (May 16)
  3. Tesugen Turns Five (March 21)
  4. Gustaf Nordenskiöld om keramik kontra kläddesign (December 10, 2006)
  5. Se till att ha två buffertar för oförutsedda utgifter (October 30, 2006)
  6. Bra tips för den som vill börja fondspara (October 7, 2006)
  7. Light-Hearted Parenting Tips (September 16, 2006)
Bloggtoppen.se