Tesugen

Niklas Johansson undrar vad vitsen är med blogs.unmade.com:

Vem blir glad av att se att exempelvis Enkelriktat finns med på listan? För mig kvittar det. Jag bryr mig inte heller om vilka andra som är med på listan. Dessutom går det, såvitt jag förstår, att lägga sig på listan när som helst, oavsett om man har gjort en uppdatering eller inte.

Jag bryr mig om det! Nu prenumererar jag förvisso sedan länge på Niklas feed, så jag vet när han har postat något, men jag hade absolut kunnat hitta till hans blogg genom att regelbundet kolla Uppdaterade bloggar.

Jag har upptäckt flera nya bloggar (samt återupptäckt gamla); därtill är det några som jag har lite “under övervägande”: jag kollar dem när jag ser att det skrivits något, men har ännu inte övertygats om att börja prenumerera. Sedan är det spännande att se antalet växa för varje dag. Bara de senaste två, tre dagarna har det varit inte en stor, men ändå något av en boom.

Angående att pinga utan att ha skrivit något så tror jag inte någon skulle sätta det i system. Fast i och för sig: några enstaka bloggar följer jag, måste jag erkänna, för att jag irriterar mig på personerna bakom dem. Jag har en hemlig önskan om att de ska skriva något som ger mig möjlighet att golva dem med dräpande kommentarer. Att pinga utan att skriva skulle kunna vara ett smart drag för en bloggare med ambitionen att gå andra på nerverna (för det måste ju vara det de håller på med).

The above was posted to my personal weblog on March 12, 2003. My name is Peter Lindberg and I am a thirtysomething software developer and dad living in Stockholm, Sweden. Here, you’ll find posts in English and Swedish about whatever happens to interest me for the moment.

Posted around the same time:

The seven most recent posts:

  1. Tesugen Replaced (October 7)
  2. My Year of MacBook Troubles (May 16)
  3. Tesugen Turns Five (March 21)
  4. Gustaf Nordenskiöld om keramik kontra kläddesign (December 10, 2006)
  5. Se till att ha två buffertar för oförutsedda utgifter (October 30, 2006)
  6. Bra tips för den som vill börja fondspara (October 7, 2006)
  7. Light-Hearted Parenting Tips (September 16, 2006)
Bloggtoppen.se